Recepty > kuře > kuře marinované ve worcestrové omáčce a polévkovém koření
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1 kuře
Marináda: 0,5 dl worcestrové omáčky, 0,5 dl tekutého polévkového koření, 1/2 lžičky octa, 1/2 lžičky cukru, 1/2 lžičky mleté skořice, 1/2 lžičky pálivé papriky, 6-8 stroužků drceného česneku, 1 lžička soli
Postup přípravy:
Kuře rozporcujeme, vložíme do marinády, kterou jsme připravili smícháním uvedených surovin a necháme přes noc marinovat.
Druhý den buďto upečeme v troubě za podlévání vodou nebo grilujeme za potírání pivem.
Podáváme s rýží přelitou výpekem.
Další recepty:
kuře na kari, kuřecí maso s tatarskou omáčkou, marinované kuře, kuřecí játra se zeleninou na bazalce, zapečené kuře v tatarské omáčce, játra na cibulce, kuřecí prsíčka s čínskou zeleninou, kuřecí řízky v tvarohu, kuře na paprice, plněná kuřecí prsíčka, bramborový guláš, marinovaná vepřová kýta, kuřecí řízky v jogurtu, zapečené palačinky plněné kuřecím masem
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.