Recepty

Recepty > ostatní > kuře na paprice v tlakovém hrnci

Kuře na paprice v tlakovém hrnci

Suroviny potřebné pro přípravu jídla:

1 cibule, 1/2 kuřete, 1 kelímek zakysané smetany, 2 lžíce oleje, mletá sladká paprika, sůl, hladká mouka

Postup přípravy:

Cibuli nakrájíme nadrobno a v tlakovém hrnci ji osmahneme na rozpáleném oleji. Zaprášíme paprikou a přidáme osolené kuře, které můžeme podle potřeby naporcovat. Zalijeme horkou vodou, aby bylo maso ponořené.

Kuře v tlakovém hrnci 45 minut vaříme. Poté otevřeme tlakový hrnec a odebereme trochu šťávy, ve které rozkvedláme smetanu se lžící mouky, opatrně vmícháme zpět a ještě chvíli povaříme.

Kuře na paprice připravené v tlakovém hrnci podáváme s houskovým knedlíkem nebo rýží.

Další recepty:
Šumavská bramboračka s odděleně vařenými brambory.
Topinky s masovou směsí posypeme strouhaným eidamem.
Žitný chléb z kvásku necháme alespoň hodinu vychladnout.
Italský chléb focaccia pečeme při teplotě 220-250 °C.
Zapečený květák se smetanou podáváme s brambory.
Kuře na paprice podáváme s rýží.
Recept na cibulové čatní které nalijeme do sklenic.
Zapečený květák se šunkou a sýrem dáme na 20 minut zapéct do trouby.
Hermelínové karbanátky osmažíme v rozpáleném oleji.
Pečené kuře se sýrem podáváme s topinkami.
Kuře na rajčatech a paprice vytvoří křupavou kůrčičku.
Masová směs na tousty do níž přidáme zeleninovou směs.
Topinky v troubě ještě teplé konzumujeme.
Pečené tousty s kuřecím masem

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo kuře na paprice v tlakovém hrnci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.