Recepty > kuře > kuře pečené na moravance podle Marušky
Potřebné suroviny:
1 kuře (4 stehna), 1 moravanka, 1 sklenka vody, 1/2 sklenky kečupu, nakrájet 1 cibuli, 1/2 lžičky pepře, 1/2 lžíce soli, 1 lžička worchestrové omáčky, 1 lžička octa a 1 lžička cukru
Postup přípravy:
Ze všech surovin si připravíme nálev, kterým kuře přelijeme. Kuře je lépe rozporcovat, je rychleji hotové. Pečeme odkryté asi hodinu. Podáváme s bramborovým knedlíkem nebo rýží.
Další jídla:
Drůbeží čína s těstovinami a zeleninou.
Kuřecí stehna na medu podáváme s rýží nebo brambory.
Pečené kuře na moravance podáváme s rýží.
Králík na moravance s brambory nebo bramborovou kaší.
Špagety s kuřecím masem můžeme posypat strouhaným sýrem.
Rizoto na kari dochutíme sojovou omáčkou.
Kuřecí nudličky s rýží usmažíme na oleji.
Zeleninová polévka s nudlemi kterou posypeme parmezánem.
Slepice na paprice s těstovinami.
Zeleninová polévka s cuketou kterou necháme projít varem.
Čína z kuřecího masa je připravena ve tvaru nudliček.
Kuře na paprice se smetanou rozkrájíme na čtyři kusy...
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuře na Moravance
Recept na přípravu jídla kuře pečené na moravance podle Marušky přináší na talíř svoji chuť.