Recepty > kuře > kuře pečené na moravance s kečupem
Potřebné suroviny:
4 porce: kuře, 1/2 másla, 1 moravanka, 1/2 sklenice kečupu, 1/2 sklenice cibule, 1/2 sklenice vody, 1 lžíce cukru, 1 lžíce octa, pepř, majoránka, mletá paprika
Postup přípravy:
Kuře naporcujeme, nasolíme a potřeme česnekem. Vložíme do pekáče a přikryté pečeme s 1/2 másla. Mezitím si svaříme moravanku a ostatní ingredience. Tímto kuře, které je z poloviny upečené, podlijeme a dáme dopéct. Už nepřikýváme, aby vznikla křupavá kůrčička. Podáváme s vhodnou přílohou, například hranolky nebo americkými brambory.
Další jídla:
Drůbeží čína s těstovinami a zeleninou.
Kuřecí nudličky s rýží usmažíme na oleji.
Zeleninová polévka s nudlemi kterou posypeme parmezánem.
Špagety s kuřecím masem můžeme posypat strouhaným sýrem.
Slepice na paprice s těstovinami.
Kuřecí stehna na medu podáváme s rýží nebo brambory.
Zeleninová polévka s cuketou kterou necháme projít varem.
Kuře na medu, česneku a zázvoru podáváme s rýží.
Kuře na paprice se smetanou rozkrájíme na čtyři kusy...
Pečené kuře na moravance podáváme s rýží.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Králík na moravance s brambory nebo bramborovou kaší.
Rizoto na kari dochutíme sojovou omáčkou.
Kuře na Moravance
Recept na přípravu jídla kuře pečené na moravance s kečupem.