Recepty

Recepty > kuře > kuře pečené pod peřinkou

Kuře pečené pod peřinkou

Potřebné suroviny:

1 menší kuře, sladká paprika, sůl
Směs: 500g vepřového bůčku, 2 vejce, 2-3 rohlíky, 2 stroužky česneku, 1 menší cibule, vegeta, sladká paprika, sůl, mletý pepř, petrželová nať

Postup přípravy:

Kuře omyjeme, rozdělíme na menší kousky, osolíme, posypeme paprikou a vložíme do vymazaného pekáče. Na maso rozprostřeme směs a upečeme ve vyhřáté troubě.
Směs: maso, rohlíky, česnek, cibuli umeleme, přidáme rozšlehaná vejce, nasekanou petrželku, koření a důkladně promícháme.
Podáváme sbramborovou kaší.

Další jídla:
Česneková omáčka recept na přípravu k použití.
Babiččino kuře pečeme do křupava.
Pečené krůtí krky podáváme s pečenými brambory.
Marinované kuřecí řízky podáváme s hranolkami.
Sedmihradské zelí 20 minut zapékáme.
Kuře pečené na zelí a slanině tak, aby mělo křupavou kůrčičku.
Kuřecí stehýnka na medu podáváme s hranolkami.
Kuřecí kousky s nivou podáváme s těstovinami.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Boršč z červené řepy podáváme ozdobený smetanou.
V troubě pečená kachna se peče až 2 hodiny.
Nadívaná kachna s dušeným červeným zelím.
Pečené tousty s kuřecím masem položíme na malý plech a pečeme.
Recept na kuře pečené na zelí

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře pečené pod peřinkou přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.