Recepty

Recepty > kuře > kuře po romsku v alobalu

Kuře po romsku v alobalu

Potřebné suroviny:

1 menší kuře, Vegeta papriková, 4 cibule, 200 g slaniny, 4 papričky pálivé

Postup přípravy:

Očištěné kuře rozdělíme na 4 porce. Kuře nesolíme, ale potřeme po všech stranách paprikovou Vegetou. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Slaninu nakrájíme také na tenké plátky. Potřebujeme jich osm. Papričky překrojíme. Na připravený plát alobalu klademe nejdříve plátek slaniny, na tu položíme porci kuřete, kuře překryjeme čtvrtinou nakrájené cibule, na ni položíme dvě poloviny papriček a povrch ještě překryjeme dalším plátkem slaniny. Dobře uzavřeme a dáme do vyhřáté trouby nebo grilu upéci.

Další jídla:
Kuřecí řízky v jogurtu s bramborovou kaší.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Marinované kuřecí řízky na které položíme plátkový sýr.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Vepřové kotlety v alobalu

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře po romsku v alobalu přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.