Recepty

Recepty > kuře > kuře s červeným sterilovaným zelím

Kuře s červeným sterilovaným zelím

Potřebné suroviny:

1 kuře, 1 sklenice červeného sterilovaného zelí, 200g uzeného masa, olej, máslo, kmín, 1 cibule

Postup přípravy:

Kuře zevnitř lehce osolíme. Na rozpáleném oleji orestujeme nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme na kostičky nakrájené uzené maso a chvíli opékáme, až maso pustí šťávu. Poté přidáme červené sterilované zelí a chvíli podusíme. Vychladlou směsí naplníme kuře, spíchneme jehlou otvor nebo zašijeme. Kuře osolíme, posypeme kmínem, vložíme do pekáče, podlijeme, přidáme kousek másla a upečeme dozlatova.
Podáváme s bramborovým knedlíkem.

Další jídla:
Kuřecí stehýnka na medu podáváme s hranolkami.
V troubě pečená kachna se peče až 2 hodiny.
Pečené tousty s kuřecím masem položíme na malý plech a pečeme.
Česneková omáčka recept na přípravu k použití.
Babiččino kuře pečeme do křupava.
Pečené krůtí krky podáváme s pečenými brambory.
Marinované kuřecí řízky podáváme s hranolkami.
Sedmihradské zelí 20 minut zapékáme.
Kuře pečené na zelí a slanině tak, aby mělo křupavou kůrčičku.
Kuřecí kousky s nivou podáváme s těstovinami.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Boršč z červené řepy podáváme ozdobený smetanou.
Nadívaná kachna s dušeným červeným zelím.
Kuře s červeným zelím

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře s červeným sterilovaným zelím přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.