Recepty

Recepty > kuře > kuře s máslem a petrželkou pečené v alobalu

Kuře s máslem a petrželkou pečené v alobalu

Potřebné suroviny:

4 porce kuřete, sůl, 60 g másla, petrželka, alobal

Postup přípravy:

Porce kuřete osolíme ze všech stran. Ustřižený čtverec alobalu potřeme rozpuštěným máslem. Položíme na něj porce kuřete, které pomastíme dobře máslem. Povrch přizdobíme ještě snítkou petrželky. Dobře alobal uzavřeme a dáme do vyhřáté trouby nebo do grilu péci. Pečeme 30-45 minut.

Další jídla:
Pečená kachna s jablky a dušeným zelím.
Husí polévka kaldoun s pažitkou.
Kuřecí řízky v jogurtu s bramborovou kaší.
Kuřecí játrová paštika zabalená do alobalu.
Drůbeží srdce podáváme s bramborovou kaší.
Pečené kuře po staročesku dochutíme solí a citronovou šťávou.
Marinované kuřecí řízky na které položíme plátkový sýr.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Kuře pečené v alobalu asi hodinu.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Drůbeží salát s ananasem podusíme.
Nádivka do kuřete kterou poté upečeme.
Vepřové kotlety v alobalu

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře s máslem a petrželkou pečené v alobalu přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.