Recepty

Recepty > kuře > kuře se skořicí

Kuře se skořicí

Potřebné suroviny:

1 celé kuře
2 cibule
2 lžičky mleté skořice
8 stroužků česneku
2 lžíce másla
sůl
1 šálek kečupu
100 ml vody

Postup přípravy:

Kuře osolíme a potřeme skořicí. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka, stroužky česneku také oloupeme. Česnek s cibulí vložíme do pekáčku, přidáme kuře, poklademe kousky másla. Podlijeme trochou vody a dáme péct. Po přibližně půl hodině podlijeme kečupem rozmíchaným ve vodě a maso dopečeme (trvá to asi 60 minut). Během pečení podléváme.

Další jídla:
Kuře s kari omáčkou zaprášíme moukou a osmahneme.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Bažant na červeném víně dusíme doměkka.
Kuřecí roláda s nádivkou kterou občas poléváme vypečenou šťávou.
Kuřecí játra s jablky odáváme s rýží.
Rajská polévka s bazalkou do které přidáme nahrubo nasekaný česnek.
Cuketová polévka s mrkví podávaná s hoblinkami parmezánu.
Kuře s nivovou omáčkou podáváme s opečenými brambory jako přílohou.
Francouzská cibulačka s vínem posypaná sýrem.
Kachní játra v sádle jsou připravena ke konzumaci za tepla nebo za studena.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kachní roláda pokladená šunkou.
Italské rizoto s houbami ozdobíme nasekanou petrželovou natí.
Recept na pikantní kuřecí nudličky

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře se skořicí přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.