Recepty

Recepty > kuře > kuře smažené pařížské

Kuře smažené pařížské

Potřebné suroviny:

4 porce kuřete, sůl, citronová šťáva, hladká mouka na obalení, 2-3 vejce, tuk na smažení

Postup přípravy:

Připravené porce z kuřete potřeme citronovou šťávou po všech stranách a osolíme. Naskládáme do nádoby, přikryjeme a dáme do studena (ne zmrznout) nejméně na jednu hodinu odležet. Před smažením porce obalíme v hladké mouce a namáčíme v rozšlehaných vejcích. Vložíme do rozehřátého tuku a zvolna osmažíme po obou stranách.

Další jídla:
Recept na kuře na paprice s rýží.
Smažený hermelín osmažíme dozlatova.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Slepice na paprice s těstovinami.
Krůtí stehna na víně podáváme s rýží.
Pečené kuře s nádivkou pečeme v mírně horké troubě.
Smažené kuřecí maso ke kterému přidáme drcený česnek.
Pečené kuře se sýrem zalijeme smetanou a dopečeme.
Irský hrnec podlitý vývarem.
Zapečené kuřecí řízky se smetanou pečeme do růžova.
Sýrový závin z listového těsta k čaji.
Smažené kuřecí placičky necháme okapat na ubrousku.
Slepice na paprice se smetanou chutná s knedlíkem, rýží nebo těstovinami.
Smažené kuře na koriandru

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře smažené pařížské přináší na talíř svoji chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.