Recepty

Recepty > kuře > kuře v alobalu s párkem a lečem

Kuře v alobalu s párkem a lečem

Potřebné suroviny:

4 menší čtvrtky kuřete
2 párky
1 menší sklenice sterilovaného zeleninového leča
sůl
mletá sladká a pálivá paprika
česnek
olej
alobal

Postup přípravy:

Lečo podusíme, aby zhoustlo. Kuře osolíme, poprášíme mletou paprikou, posypeme rozetřeným česnekem a položíme na pláty alobalu potřené olejem. Párky po obvodu několikrát nařízneme. Položíme je spolu s lečem na maso, dobře uzavřeme a pečeme na plechu v troubě asi 20-30 minut. Pak alobal rozstřihneme a kuře necháme v troubě zčervenat.

Další jídla:
Kuře pečené v alobalu ke kterému můžeme podávat zeleninový salát.
Kuřecí roláda s nádivkou kterou občas poléváme vypečenou šťávou.
Kachní roláda pokladená šunkou.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Těstoviny s tuňákem a sušenými rajčaty ke kterým můžeme přidat i olivy či kapary.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Treska s rajčaty přelitá šťávou.
Kachní játra v sádle jsou připravena ke konzumaci za tepla nebo za studena.
Kuřecí játra s jablky odáváme s rýží.
Cuketová polévka s mrkví podávaná s hoblinkami parmezánu.
Kuře se slaninou za občasného podléváním upečeme.
Zapečené kotlety s brambory a šlehačkou podáváme se zeleninou.
Kapustová polévka se slaninou ozdobená nasekanou zelenou petrželkou.
Španělský krůtí hrnec

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře v alobalu s párkem a lečem přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.