Recepty

Recepty > kuře > kuře v americké omáčce

Kuře v americké omáčce

Potřebné suroviny:

1 kuře
mouka
olej
1 cibule
2 stroužky česneku
1 dl bílého vína
2 dl slepičího vývaru
1 lžíce rajského protlaku
1 bobkový list
sůl
pepř
bazalka

Postup přípravy:

Čtvrtky kuřete vložíme do kastrolu na rozpálený olej, zaprášíme moukou, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek, podusíme. Postupně přidáváme víno, slepičí vývar, rajský protlak, bobkový list, sůl, pepř a bazalku. Vaříme asi hodinu.

Další jídla:
Kuře se slaninou za občasného podléváním upečeme.
Těstoviny s tuňákem a sušenými rajčaty ke kterým můžeme přidat i olivy či kapary.
Cuketová polévka s mrkví podávaná s hoblinkami parmezánu.
Kapustová polévka se slaninou ozdobená nasekanou zelenou petrželkou.
Kuře pečené v alobalu ke kterému můžeme podávat zeleninový salát.
Kuřecí řízky v tatarské omáčce osmažíme z obou stran.
Kachní roláda pokladená šunkou.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Treska s rajčaty přelitá šťávou.
Kachní játra v sádle jsou připravena ke konzumaci za tepla nebo za studena.
Kuřecí játra s jablky odáváme s rýží.
Zapečené kotlety s brambory a šlehačkou podáváme se zeleninou.
Španělský krůtí hrnec

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře v americké omáčce přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.