Recepty

Recepty > kuře > kuře v bylinkovém těstíčku

Kuře v bylinkovém těstíčku

Potřebné suroviny:

kuřecí maso
Těstíčko:
2 vejce
trochu mléka
3 lžíce hladké mouky
1 lžíce Solamylu
polovina prášku do pečiva
nasekané bylinky (petrželka, oregano, bazalka)
sůl
tuk

Postup přípravy:

Vymícháme těstíčko z vajec, trochy mléka, hladké mouky, Solamylu, prášku do pečiva, nasekaných bylinek a soli. Kuřecí maso nakrájíme na kousky, obalujeme v těstíčku a smažíme v rozpáleném tuku.

Další jídla:
Kuřecí řízky v tatarské omáčce osmažíme z obou stran.
Kachní játra v sádle jsou připravena ke konzumaci za tepla nebo za studena.
Zapečené kotlety s brambory a šlehačkou podáváme se zeleninou.
Kuře se slaninou za občasného podléváním upečeme.
Těstoviny s tuňákem a sušenými rajčaty ke kterým můžeme přidat i olivy či kapary.
Cuketová polévka s mrkví podávaná s hoblinkami parmezánu.
Kapustová polévka se slaninou ozdobená nasekanou zelenou petrželkou.
Kuře pečené v alobalu ke kterému můžeme podávat zeleninový salát.
Kachní roláda pokladená šunkou.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Treska s rajčaty přelitá šťávou.
Kuřecí játra s jablky odáváme s rýží.
Španělský krůtí hrnec

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuře v bylinkovém těstíčku přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.