Recepty > ostatní > kuřecí bageta s tatarkou
Suroviny potřebné pro přípravu jídla:
1 bageta, 1 plátek kuřecího masa, 2 lžíce tatarky, 2 listy ledového salátu, 2 plátky sýra, 1 rajče, olej, grilovací koření, sůl, mletý pepř
Postup přípravy:
Plátek kuřecího masa nakrájíme na kousky, naklepeme, osolíme, opepříme mletým pepřem a zaprášíme grilovacím kořením. Na rozpáleném oleji orestujeme kousky kuřecího masa z obou stran a necháme vychladnout.
Bagetu podélně rozkrojíme, na spodní díl rozložíme salát, poklademe kousky masa, přidáme tatarku, poklademe plátky rajčete, přikryjeme sýrem a přiklopíme.
Další recepty:
Rychlá vajíčková polévka do které přidáme sůl a nasekanou petrželku.
Těstoviny s tuňákem z konzervy můžeme postrouhat parmazánem.
Kachní roláda posypaná kmínem.
Čočková polévka s uzeninou kterou dochutíme sekanou petrželkou.
Zapečený květák se šunkou a sýrem dáme na 20 minut zapéct do trouby.
Plněná kuřecí kapsa chutná s rýží jako přílohou.
Sendvič s tuňákem, rajčetem, salátem a vejcem.
Kolínka se salámem smícháme s připravenou směsí.
Bramborový guláš s uzeninou posypeme majoránkou.
Pečené kuře se sýrem podáváme s topinkami.
Zapečená plněná rajčata podáváme s topinkami nebo vekou.
Plněná veka obložená čerstvou zeleninou.
Nakládané hlávkové zelí s křenem uložíme do chladu a temna.
Celozrnné bagety z domácí pekárny
Recept, podle kterého připravíte jídlo kuřecí bageta s tatarkou.