Recepty > kuře > kuřecí čtvrtky na Moravance a česneku
Potřebné suroviny:
4 kuřecí čtvrtky, 2 skleničky Moravanky, sůl, mletá paprika, grilovací koření, 4 stroužky česneku
Postup přípravy:
Kuřecí čtvrtky okořeníme klasicky jako pečené kuře. Do pekáče nalijeme obě Moravanky i s nálevem a na zeleninu poklademe kuřecí čtvrtky. Pečeme asi 70 minut.
Další jídla:
Kachní játra v sádle jsou připravena ke konzumaci za tepla nebo za studena.
Sýrová roláda z plátkového sýra s pečivem.
Smetanová koprová omáčka se žloutkem.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Kachní roláda pokladená šunkou.
Kuřecí čína s ananasem do které přidáme arašídy.
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a špenátem Zapečeme čtvrthodinku.
Kuře pečené v alobalu ke kterému můžeme podávat zeleninový salát.
Brokolice v sýrové omáčce chutná s těstovinami.
Domácí nudle do polévky skladujeme je na suchém a chladném místě.
Kotlety na zelenině pečeme, dokud se voda nevypeče.
Kuře se slaninou za občasného podléváním upečeme.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Čína z kuřecího masa recept
Recept na přípravu jídla kuřecí čtvrtky na Moravance a česneku přináší na talíř inspiraci.