Recepty > kuře > kuřecí čtvrtky pečené na moravance
Potřebné suroviny:
4 kuřecí čtvrtky, 2 skleničky moravanky, sůl, mletá paprika, grilovací koření, česnek
Postup přípravy:
Kuřecí čtvrtky okořeníme klasicky - jako pečené kuře (kdo je jak zvyklý). Do pekáče dáme moravanky i s nálevem a na zeleninu poklademe kuřecí čtvrtky. Pečeme asi 1 hodin a 10 minut. Na talíř servírujeme kuřecí maso, kupku zeleniny a vařené brambory.
Další jídla:
Pečené kuře na moravance podáváme s rýží.
Zeleninová polévka s nudlemi kterou posypeme parmezánem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Drůbeží čína s těstovinami a zeleninou.
Kuřecí stehna na medu podáváme s rýží nebo brambory.
Králík na moravance s brambory nebo bramborovou kaší.
Špagety s kuřecím masem můžeme posypat strouhaným sýrem.
Rizoto na kari dochutíme sojovou omáčkou.
Kuřecí nudličky s rýží usmažíme na oleji.
Slepice na paprice s těstovinami.
Zeleninová polévka s cuketou kterou necháme projít varem.
Čína z kuřecího masa je připravena ve tvaru nudliček.
Kuře na paprice se smetanou rozkrájíme na čtyři kusy...
Kuře na Moravance
Recept na přípravu jídla kuřecí čtvrtky pečené na moravance přináší na talíř svoji chuť.