Recepty

Recepty > kuře > kuřecí horní stehna plněná brusinkami a hermelínem

Kuřecí horní stehna plněná brusinkami a hermelínem

Potřebné suroviny:

4 kuřecí horní stehna, sůl, pepř, 1 menší hermelín, 4 lžičky brusinek, snítka tymiánu, provázek

Postup přípravy:

Kuřecí horní stehna vykostíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Hermelín rozčtvrtíme a položíme 1 díl do středu řízku, posypeme brusinkami a vložíme snítku tymiánu. Plátek řízku zabalíme a zavážeme provázkem. Vzniklé roládky vložíme na plech vyložený papírem na pečení. Pečeme v troubě vyhřáté na teplotu 180°C asi 40 minut.

Další jídla:
Kuře pečené v alobalu ke kterému můžeme podávat zeleninový salát.
Kachní roláda pokladená šunkou.
Kachní játra v sádle jsou připravena ke konzumaci za tepla nebo za studena.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Smetanová koprová omáčka se žloutkem.
Zapečené těstoviny s kuřecím masem a špenátem zapečeme čtvrthodinku.
Kuřecí čína s ananasem do které přidáme arašídy.
Kuře s olivami nakrájenými na plátky.
Omáčka na špagety se šunkou a žampiony rozmixujeme se žloutky.
Kotlety na zelenině pečeme, dokud se voda nevypeče.
Kachní stehna se zelím pečeme při teplotě 200 °C 1,5 hodiny.
Kuřecí nudličky na smetaně dochutíme solí a pepřem.
Brokolice v sýrové omáčce chutná s těstovinami.
Pečená krůtí stehna recept

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuřecí horní stehna plněná brusinkami a hermelínem přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.