Recepty

Recepty > kuře > kuřecí játra na červeném víně

Recept na kuřecí játra na červeném víně

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

500 g kuřecích jater, 1 cibule, mletá paprika, olej, mletý pepř, vegeta, 3 lžíce kečupu, 5 lžíce červeného vína, hladká mouka

Postup přípravy:

Kuřecí játra omyjeme, očistíme od blanek a nakrájíme na menší kousky. Cibuli nadrobno pokrájíme a osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme játra a krátce smažíme, zasypeme sladkou mletou paprikou, mletým pepřem, troškou vegety a zalijeme kečupem a vínem. Pokud je to nutné, přilijeme trochu vody, podusíme. Před dokončením omáčku posypeme pro zahuštění hladkou moukou.

Další jídla:
Bramborová pomazánka na chlebíčky ochutíme solí a kořením.
Kuře na divoko podáváme s bramborovou kaší.
Játra na víně podáváme s těstovinami.
Kuřecí čtvrtky na zelenině pečeme 40 minut.
Hovězí guláš podáváme s chlebem.
Francouzské kuře na červeném víně dochutíme barevným pepřem.
Rajská omáčka z kečupu s těstovinami.
Kuřecí čína s ananasem do které přidáme arašídy.
Úhoř na víně - kousky ryby občas obrátíme.
Pečené kuře na moravance pečeme při 220 °C.
Játra na divoko s brusinkami.
Kuřecí kostičky nadivoko

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí játra na červeném víně.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.