Recepty > kuře > kuřecí játra na červeném víně
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
500 g kuřecích jater, 1 cibule, mletá paprika, olej, mletý pepř, vegeta, 3 lžíce kečupu, 5 lžíce červeného vína, hladká mouka
Postup přípravy:
Kuřecí játra omyjeme, očistíme od blanek a nakrájíme na menší kousky. Cibuli nadrobno pokrájíme a osmahneme na rozehřátém oleji, přidáme játra a krátce smažíme, zasypeme sladkou mletou paprikou, mletým pepřem, troškou vegety a zalijeme kečupem a vínem. Pokud je to nutné, přilijeme trochu vody, podusíme. Před dokončením omáčku posypeme pro zahuštění hladkou moukou.
Další jídla:
Bramborová pomazánka na chlebíčky ochutíme solí a kořením.
Kuře na divoko podáváme s bramborovou kaší.
Játra na víně podáváme s těstovinami.
Kuřecí čtvrtky na zelenině pečeme 40 minut.
Hovězí guláš podáváme s chlebem.
Francouzské kuře na červeném víně dochutíme barevným pepřem.
Rajská omáčka z kečupu s těstovinami.
Kuřecí čína s ananasem do které přidáme arašídy.
Úhoř na víně - kousky ryby občas obrátíme.
Pečené kuře na moravance pečeme při 220 °C.
Játra na divoko s brusinkami.
Kuřecí kostičky nadivoko
Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí játra na červeném víně.