Recepty > kuře > kuřecí kousky na fazolkách
Potřebné suroviny:
kuřecí plátek, lžíce slunečnicových semínek, 2 hrsti mražených fazolových lusků, polovina cibule, olivový olej, sojová omáčka, sůl
Postup přípravy:
Nakrájenou cibuli restujeme na troše oleje do růžova, přidáme osolené, na kostičky nakrájené maso a restujeme do zezlátnutí. Přidáme slunečnicová semínka a sojovou omáčku. Ke konci restování přidáme fazolové lusky, znovu osolíme a přidáme sojovku a ještě 5 minut restujeme.
Další jídla:
Kuřecí směs s rýží podáváme posypanou strouhaným sýrem.
Meruňková omáčka k masu pečenému či grilovanému.
Kachní stehna se zelím pečeme za průběžného polévání.
Kuře na paprice můžeme podávat například s knedlíkem.
Kuřecí stehna na zelí pečeme, až se udělalá křupavá kůrčička.
Kuřecí řízky se šunkou a sýrem osmažíme v rozehřátém oleji dozlatova.
Španělská omeleta vlijeme na rozehřátý olej.
Kuře na paprice s mlékem procedíme přes jemný cedník.
Játra na cibulce podáváme s rýží.
Kuře na paprice se smetanou jehož chuť doplní kompot.
Pomerančový salát s olivami důkladně promícháme.
Fazolky na smetaně s hovězím masem
Recept na přípravu jídla kuřecí kousky na fazolkách.