Recepty > kuře > kuřecí maso s kedlubkovým zelím
Potřebné suroviny:
2 vykostěná kuřecí stehna, 1 velký kedluben, 1 velká cibule, olej, špetka cukru, sůl, pepř
Postup přípravy:
Kuřecí maso osolíme, opepříme a nakrájíme na kousky. Poté ho na rozpálené pánvi osmahneme a přidáme na proužky nakrájenou cibuli. Přidáme na nudličky nakrájený kedluben. Osolíme, opepříme a necháme dusit. Nakonec přidáme trochu cukru.
Další jídla:
Máslové noky do polévky necháme povařit.
Treska s rajčaty přelitá vzniklou šťávou.
Játrová omáčka s rýží jako s přílohou.
Kuře na paprice s mlékem procedíme přes jemný cedník.
Boloňské špagety s mletým masem vložíme na talíře.
Kuřecí špíz s hranolkami a zeleninovým salátem.
Kuře na paprice můžeme podávat například s knedlíkem.
Rychlé karbanátky smažíme na rozpáleném oleji.
Kuřecí řízky v jogurtu na rozehřátém oleji usmažíme.
Halušky se zelím a uzeným masem chvíli prohřejeme.
Kuře na paprice se smetanou jehož chuť doplní kompot.
Kuřecí ragú
Recept, podle kterého je hračka připravit kuřecí maso s kedlubkovým zelím.