Recepty

Recepty > kuře > kuřecí maso se zelím

Recept - Kuřecí maso se zelím

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

400 g kuřecí maso, sůl, provensálské koření, grilovací koření, sojová omáčka, cibule, 400 g syrové bílé zelí, olej, 300 g rýže, hřebíček, nové koření

Postup přípravy:

Na nudličky nakrájené kuřecí maso osolíme, okořeníme, zalijeme sojovou omáčkou a necháme chvíli odstát. Mezitím nakrájíme cibuli a čerstvé bílé zelí na tenké proužky. Na pánvi rozpálíme olej, na které vložíme kuřecí maso, které osmažíme ze všech stran. Přidáme cibuli a zelí, podlijeme trochou vody a dusíme po dobu 30-40 minut. Uvaříme rýži - na rozpáleném oleji zpěníme cibulku, přidáme opranou rýži, zalijeme vodou, přidáme sůl, hřebíček a nové koření a vaříme přibližně 20 minut.

Kuřecí maso se zelím podáváme s rýží jako vhodnou přílohou.

Další jídla:
recept kuře na paprice patří mezi oblíbené úpravy drůbeže, asijské kuřecí kousky s drcenými arašídy, kuřecí směs v tortile obložená zeleninou, marináda na kuřecí maso z oleje a směsi koření, anglické kuře pečené na plátcích anglické slaniny, kuřecí směs v základním provedení, čínské nudle jsou v Číně národní jídlo, kuřecí řízky v jogurtu mají své gastronomické kouzlo, kuřecí směs s vajíčkem, boloňské špagety jsou mezinárodní jídlo, kuře s bramborovým knedlíkem a červené zelí je zdroj vitaminů, kuřecí špízy, kuře na medu

Recepty
Kuřecí maso

Recept, podle kterého připravíte pokrm kuřecí maso se zelím.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.