Recepty

Recepty > kuře > kuřecí maso v jogurtové marinádě

Kuřecí maso v jogurtové marinádě

Potřebné suroviny:

4 plátky kuřecího masa, 1 bílý jogurt, sůl, 2 vejce, hrst strouhanky, 2 stroužky česneku, špetku chilli nebo kari koření, 4 plátky másla

Postup přípravy:

Maso naklepeme, osolíme a naložíme do marinády, kterou si připravíme z jogurtu, vajec, česneku a chilli nebo kari koření. V marinádě necháme maso 1-3 dny marinovat. Poté ho obalíme ve strouhance a poklademe na suchý plech. Na každou porci položíme plátek másla a pečeme v troubě 8-10 minut po každé straně v troubě na 220 °C.

Další jídla:
Čínská pikantní polévka do které vmícháme vajíčko.
Česnečka se sýrem a šunkou, sýr nastrouháme.
Kachní stehna se zelím pečeme při teplotě 200 °C 1,5 hodiny.
Obalované kuřecí kousky na paprice usmažíme.
Marinovaná kuřecí křídla za mírného podlévání upečeme.
Omáčka na špagety se šunkou a žampiony rozmixujeme se žloutky.
Kachní roláda pokladená šunkou.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí maso na kari podáváme s rýží.
Cuketa v sýrovém těstíčku podáváme s bramborem a jogurtovým dresinkem.
Krůtí maso na paprice dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.
Zapečené kuře po italsku zasypeme strouhaným sýrem.
Kuře s olivami nakrájenými na plátky.
Pikantní kuřecí placičky

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuřecí maso v jogurtové marinádě přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.