Recepty > kuře > kuřecí naložené v marinádě
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
500 g kuřecího masa, sůl, mletý pepř, grilovací koření, solamyl, 3 vejce, olej na smažení, strouhanka
Postup přípravy:
Marinádu připravíme ze 3 vajec a grilovacího koření. Kuřecí maso nakrájíme na kousky, opepříme, osolíme, obalíme v solamylu, naložíme do marinády a necháme odležet 24 hodin. Poté maso vyjmeme z marinády, obalujeme ve strouhance a smažíme.
Podáváme s brambory.
Další jídla:
Kuře na kari zjemníme smetanou.
Kuřecí nudličky s rýží usmažíme na oleji.
Hovězí plátky na houbách podáváme s těstovinami.
Těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou, kterou je přelijeme.
Kuře na kari a ananasu podáváme s vhodnou přílohou.
Vepřové nudličky na víně podáváme s vhodnou přílohou.
Pečené kuře na moravance pečeme ve vyhřáté troubě.
Medová marináda na maso.
Marináda na kuřecí maso s kari.
Zapečená sekaná s rajčaty a sýrem kterou potřeme vrstvou hořčice a kečupu.
Plněná kuřecí kapsa přelitá gulášovou omáčkou.
Kuřecí nudličky s omáčkou se sýrem
Recept, podle kterého připravíme pokrm kuřecí naložené v marinádě.