Recepty

Recepty > polévky > kuřecí polévka s chřestem a zeleninou

Kuřecí polévka s chřestem a zeleninou

Suroviny potřebné pro přípravu:

kuřecí maso, mrkev, petržel, celer, cibule, zelená paprika, chřest, petrželová nať, celý pepř, vegeta, sůl

Recept na přípravu:

Pokrájené kuřecí maso vložíme do studené vody a přivedeme k varu. Přidáme očištěnou a na drobné kousky nakrájenou mrkev, petržel, celer, cibuli, osolíme a opepříme a na mírném ohni vaříme pod pokličkou téměř do měkka. Papriku očistíme, nakrájíme na drobné kostičky a spolu s očištěným a nakrájeným chřestem přidáme do polévky a uvaříme do měkka. Před podáváním polévku posypeme hrubě posekanou petrželovou natí a ochutíme vegetou.

Další recepty:
Smetanová kuřecí polévka ozdobená petrželkou.
Kroupová polévka s uzeným masem, kroupy uvaříme zvlášť.
Francouzská cibulačka se sýrem a bagetou.
Zelňačka s uzeným masem do které přidáme prolisovaný česnek.
Krémová zelňačka ozdobená pokrájenou petrželkou.
Gulášovka s párkem a brambory.
Krémová česnečka rozmixovaná a dochucená.
Koprová kulajda do které vmícháme pokrájená vejce.
Francouzská cibulačka s vínem zapečená.
Kuřecí ragú hodinu dusíme.
Řecká čočková polévka s cibulí.
Pečené krůtí krky podáváme s brambory.
Krémová bramboračka se šlehačkou.
Thajská kuřecí polévka

Recepty
Motto

Kuřecí polévka s chřestem a zeleninou má své chuťové kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.