Recepty

Recepty > polévky > kuřecí polévka ze čtvrtky kuřete

Kuřecí polévka ze čtvrtky kuřete

Suroviny potřebné pro přípravu:

čtvrtka kuřete, 1 cibule, česnek, mletý pepř, 150 g pórku, 1/2 květáku, 1 kedlubna, 2 mrkve, 1 petržel, 1/2 celeru, petržel kudrnka, zeleninové koření, mletý zázvor

Recept na přípravu:

Kuře společně se zeleninou a polévkovým kořením vložte do studené vody a přiveďte k varu. Vývar přeceďte, maso oberte, zeleninu nakrájejte a vložte do vývaru. Zdobte pažitkou.

Další recepty:
Bílá polévka s vajíčkem a smetanou.
Pravý ukrajinský boršč ozdobíme nasekanou čerstvou petrželkou.
Klasický ruský boršč se smetanou.
Gulášová polévka z mletého masa kterou dochutíme polévkovým kořením.
Srbská čorba srbského rolníka.
Kuřecí vývar s nudlemi a nasekanou petrželkou.
Žampionový krém vaříme 10-15 minut.
Kuřecí polévka se žampiony - očištěné kuře vložíme do vlažné vody.
Gulášová zelňačka s celozrnným pečivem.
Cibulačka se smetanou překvapí svou chutí.
Moskevský boršč zjemníme kysanou smetanou.
Babiččina bramboračka do níž přidáme rozmačkaný česnek.
Fazolová čorba kterou podáváme ozdobenou snítkou kopru.
Drůbková polévka

Recepty
Motto

Kuřecí polévka ze čtvrtky kuřete má své kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.