Recepty

Recepty > kuře > kuřecí pomazánka s jablky

Kuřecí pomazánka s jablky

Potřebné suroviny:

250 g vařeného nebo pečeného kuřecího masa
50 g rostlinného pomazánkového másla
50 g lehce roztíratelného sýra
4 lžíce strouhaného tvrdého sýra
2-3 větší nastrouhaná jablka
1 lžíce jogurtu
1 lžíce husté smetany
sůl
nadrobno nasekaná pažitka

Postup přípravy:

Kuřecí maso umeleme na masovém mlýnku a vložíme do mísy na přípravu pomazánky. Přidáme rostlinné pomazánkové máslo, strouhaný tvrdý sýr, lehce roztíratelný syrokrém, strouhaná jablka bez jádřinců, hustou smetanu, jogurt a sůl podle potřeby. Z takto připravených surovin lehce vymícháme pomazánku, zdobíme drobně sekanou pažitkou.

Další jídla:
Hermelínová pomazánka do které přidáme trochu kečupu.
Hovězí plátky na houbách, omáčku podle chuti zahustíme.
Zapečené kuře po italsku zasypeme strouhaným sýrem.
Krůtí medailonky se žampiony podáváme s uvařenou rýží.
Játrová pomazánka na horkých opečených topinkách.
Přírodní kuřecí plátek s omáčkou podáváme s bramborami.
Kuřecí plátky na kari se smetanou.
Zeleninová pánev na řecký způsob kterou opepříme dle chuti.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí perkelt s noky ozdobíme restovanou zeleninou.
Krůtí maso na paprice dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.
Kuře s olivami nakrájenými na plátky.
Krůtí medailonky s rýží ozdobíme zbylými lístky majoránky.
Rybí pomazánka recept

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla kuřecí pomazánka s jablky přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.