Recepty > kuře > kuřecí prejt se zelím
Potřebné suroviny:
polovina hlávky zelí, drůbeží směs, 2 syrové brambory, 1 cibule, sůl, pepř, muškátový oříšek, zázvor, 30 g strouhanky
Postup přípravy:
Drůbeží směs upečeme a rozebereme, zelí nakrájíme na čtvrtky a 15 minut povaříme v osolené vodě. Umeleme s brambory, okořeníme a přidáme nakrájenou cibuli. Šťávu v misce zasypeme houskou, na ni dáme umletou hmotu a zapečeme.
Další jídla:
Kuřecí perkelt s noky ozdobíme restovanou zeleninou.
Hovězí plátky na houbách, omáčku podle chuti zahustíme.
Kuřecí plátky na kari se smetanou.
Přírodní kuřecí plátek s omáčkou podáváme s bramborami.
Pomazánka z romadúru na pečivo.
Játrová pomazánka na horkých opečených topinkách.
Krůtí medailonky se žampiony podáváme s uvařenou rýží.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Krůtí medailonky s rýží ozdobíme zbylými lístky majoránky.
Krůtí maso na paprice dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.
Kuře s olivami nakrájenými na plátky.
Hermelínová pomazánka do které přidáme trochu kečupu.
Zapečené kuře po italsku zasypeme strouhaným sýrem.
Rybí pomazánka recept
Recept na přípravu jídla kuřecí prejt se zelím přináší na talíř inspiraci.