Recepty

Recepty > kuře > kuřecí ragú s rajčaty

Kuřecí ragú s rajčaty recept

Potřebné suroviny:

4 kuřecí plátky, olivy, 200 ml vývaru, sůl, pepř, chilli, česnek, mletá paprika, 1 plechovka rajčat, 2 cibule

Postup přípravy:

Kuřecí maso nakrájíme na kousky, osolíme a orestujeme na pánvi na troše rozehřátého oleje. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky, přidáme ji k masu a dusíme ji, dokud nezměkne. Rajčata v plechovce si mezitím zvlášt rozmixujeme ponorným mixérem. Jakmile je cibule hotová, přidáme k masu rajčatovou omáčku a vše zalijeme vývarem. Do směsi nastrouháme čerstvý česnek, přidáme kečup a veškeré koření. Přidáme nakrájené olivy bez pecek. Zakryté podusíme ještě 10 minut a nakonec podáváme s rýží.

Další jídla:
Máslové noky do polévky necháme povařit.
Boloňské špagety s mletým masem vložíme na talíře.
Játrová omáčka s rýží jako s přílohou.
Kuřecí rolka nakrájená na kolečka.
Kuře na paprice můžeme podávat například s knedlíkem.
Rychlé karbanátky smažíme na rozpáleném oleji.
Treska s rajčaty přelitá vzniklou šťávou.
Kuřecí řízky v jogurtu na rozehřátém oleji usmažíme.
Špenátová polévka s mlékem a smetanou.
Kuře na paprice se smetanou jehož chuť doplní kompot.
Kuře na paprice s mlékem procedíme přes jemný cedník.
Kuřecí ragú

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit kuřecí ragú s rajčaty.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.