Recepty > kuře > kuřecí řízky se šunkou a žampiony v alobalu
Potřebné suroviny:
4 kuřecí řízky, 10 dkg šunky, 10 dkg žampionů, olej, máslo, sůl, pepř, alobal
Postup přípravy:
Kuřecí řízky naklepeme, osolíme, opečeme po obou stranách na pánvičce s rozpáleným olejem a přeložíme na 4 čtverce alobalu. Žampiony pokrájíme na plátky, osmažíme na másle a rozložíme na kuřecí řízky. Šunku nakrájíme na hranolky, navršíme na řízky, alobal dobře uzavřeme, přeložíme na pánvičku a zapečeme. Jakmile se alobal nafoukne, pokrm vyjmeme, alobal rozstřihneme a podáváme.
Další jídla:
Kuřecí perkelt s noky ozdobíme restovanou zeleninou.
Krůtí maso na paprice dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.
Plněný řízek podáváme s bramborovými hranolky.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Krůtí medailonky se žampiony podáváme s uvařenou rýží.
Kuřecí plátky na kari se smetanou.
Naložené kuřecí řízky podáváme s tatarskou omáčkou.
Zapečené kuře po italsku zasypeme strouhaným sýrem.
Játrová pomazánka na horkých opečených topinkách.
Kuře s olivami nakrájenými na plátky.
Hovězí plátky na houbách, omáčku podle chuti zahustíme.
Hermelínová pomazánka do které přidáme trochu kečupu.
Pomazánka z romadúru na pečivo.
Kuřecí řízky se šunkou a sýrem
Recept na přípravu jídla kuřecí řízky se šunkou a žampiony v alobalu přináší na talíř inspiraci.