Recepty

Recepty > kuře > kuřecí řízky se šunkou a žampiony zapečené v alobalu

Recept na kuřecí řízky se šunkou a žampiony zapečené v alobalu

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

4 kuřecí plátky, 100 g šunky, 100 g žampionů, máslo, smetana na vaření, sůl, mletý pepř

Postup přípravy:

Kuřecí plátky naklepeme, osolíme, osmažíme z obou stran na pánvičce s rozehřátým olejem a položíme na 4 čtverce alobalu. Žampiony pokrájíme na plátky, osmažíme na rozehřátém másle a rozložíme na kuřecí řízky. Šunku nakrájíme na hranolky, navršíme na řízky, alobal dobře uzavřeme a zapečeme.

Další jídla:
Zapečené těstoviny s uzeným masem a kyselou okurkou.
Marinované kuře podáváme s rýží nebo bramborem.
Zapečené kotlety s brambory a šlehačkou pečeme překryté alobalem.
Řecké kuře osmažíme na rozehřátém másle.
Kuřecí čína s ananasem do které přidáme arašídy.
Vepřové kotlety na smetaně se žampiony podáváme s rýží.
Kuřecí kapsa se žampiony osmažená na rozehřátém oleji.
Marinovaná vepřová žebra pečeme za průběžného podlévání.
Kuřecí řízky v jogurtu podáváme s bramborem.
Holandský řízek chutná s kompotem.
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou kterou jej přelijeme.
Kuřecí řízky v alobalu s anglickou slaninou

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit kuřecí řízky se šunkou a žampiony zapečené v alobalu.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.