Recepty

Recepty > kuře > kuřecí roláda s houbovou nádivkou

Kuřecí roláda s houbovou nádivkou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

vykostěné kuře, cibule, vejce, čerstvé kopřivy, houby (čerstvé nebo sušené), kmín, vegeta, hořčice, sůl, mletý pepř

Postup přípravy:

Kuře namažeme hořčicí, posypeme vegetou, potřeme spařenými kopřivami a naplníme nádivkou, kterou připravíme tak, že na oleji zpěníme pokrájenou cibulku, přidáme kmín a houby. Když houby změknou, vmícháme vejce a sůl. Smaženici ještě chvíli osmahneme, než vajíčko teplem ztuhne. Nadité kuře zabalíme do rolády, vložíme do pekáčku vymazaného máslem a pečeme v troubě přibližně 20 minut při vyšší teplotě.

Další jídla:
Játrová omáčka z kuřecích jater je dobrůtka.
Hovězí roláda z mletého masa a eidamu.
Drůbeží vývar se zavářkou.
Pečené kuře na moravance, kečupu, pivu a masoxu.
Dršťková polévka z hlívy ústřičné s majoránkou.
Kuře ala kachna pečeme na zelí.
Játra na divoko podáváme s rýží nebo bramborami.
Drůbeží játra na cibulce podáváme s chlebem.
Roláda z mletého bůčku s bramborovou kaší.
Kuřecí roláda pečená v alobalu.
Kuřecí játrová paštika kterou necháme vychladnout ve formě.
Omáčka z drůbežích jater

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit pokrm kuřecí roláda s houbovou nádivkou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.