Potřebné suroviny:
400 g kuřecího masa, 1 cibule, 3 stroužky česneku, sůl, 1/2 lžíce kari koření, 2 lžíce oleje, 3 lžičky pokrájených arašídů
Postup přípravy:
Kuřecí maso nakrájíme na menší kousky, smícháme s rozkrájenou cibulí a česnekem, kořením a olejem. Necháme 2 hodiny odležet v chladu, osolíme a opékáme zprudka na pánvi na oleji. Podáváme s rýží a s miskou pokrájených osolených a opepřených rajčat, sardelovou pastou, dílky citrónu a kokosovým mlékem (strouhaný kokos smíchaný s kondenzovaným mlékem). Nakonec posypeme opraženými arašídy.
Další jídla:
Krůtí medailonky se žampiony podáváme s uvařenou rýží.
Plněný řízek podáváme s bramborovými hranolky.
Kuřecí směs s těstovinami posypeme parmezánem a podáváme.
Krůtí maso na paprice dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.
Kuře s olivami nakrájenými na plátky.
Kuřecí roláda s vajíčky podáváme ji s rýží.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou posypeme nadrobno posekanou pažitkou.
Pomazánka z romadúru na pečivo.
Zelňačka s klobásou recept na přípravu jídla.
Zapečené kuře po italsku zasypeme strouhaným sýrem.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Kuřecí směs s cibulí ozdobíme při podávání.
Sýrová roláda z plátkového sýra s pečivem.
Recept na vepřové plátky na žampionech
Recept na přípravu jídla kuřecí soté přináší na talíř inspiraci.