Recepty

Recepty > kuře > kuřecí soté s žampiony a nivou

Kuřecí soté s žampiony a nivou recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Potřebné suroviny:

250 g kuřecího masa, 3 čerstvých žampionů, 200 g sýru niva, 1 lžíce oleje, sůl, mletý pepř

Postup přípravy:

Kuřecí maso nakrájíme na nudličky a na rozehřáté pánvi zprudka osmažíme. Přidáme na menší kousky nakrájené žampiony, podlijeme trochou vody a přidáme nastrouhaný sýr niva. Přibližně dvě minuty na mírném ohni způsobí rozpuštění nivy a zároveň zahuštění soté. Podáváme s rýží.

Další jídla:
Bramborový guláš s fazolemi promícháme, odstavíme a podáváme s chlebem.
Kuřecí směs zahustíme máčeným bramborovým škrobem.
Játrové knedlíčky do polévky zavaříme.
Kuřecí nudličky s rýží a přelivem z vajíčka.
Vepřové nudličky s houbami opepříme a dusíme doměkka.
Marinované kuře podáváme s rýží či bramborem.
Játrová pomazánka na topinkách.
Dušené žampiony s bambusem za stálého míchání krátce podusíme.
Vepřové nudličky na víně dozlatova opečeme.
Kuřecí nudličky s Nivou a brokolicí podáváme s brambory jako přílohou.
Vepřové kotlety na smetaně se žampiony podáváme s rýží nebo těstovinami.
Kuřecí soté se žampiony

Recepty
Motto

Recept, podle kterého je hračka připravit jídlo kuřecí soté s žampiony a nivou.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.