Recepty > kuře > kuřecí všehochuť do zapékací misky
Potřebné suroviny:
2 velké cibule, 300 g slovenského točeného salámu, 3 kuřecí plátky, 1 sklenička leča, 2 tavené sýry s Romadúrem, 100 g strouhané Nivy, sůl, Vegeta
Postup přípravy:
Cibuli nakrájíme na měsíčky, salám na kostičky, kuřecí maso na kostky, tavené sýry s Romadurem rozmícháme v troše mléka. Všechny nakrájené suroviny smícháme v zapékací míse, zalijeme rozmíchanými sýry, posypeme strouhanou nivou a pečeme 40-50 minut v předem vyhřáté troubě.
Další jídla:
Krůtí maso na paprice dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.
Kachna na medu, jako přílohu podáváme vařené brambory.
Omáčka z uzené slaniny podávaná s vařenými brambory.
Provensálské kuře podáváme s hranolky nebo rýží.
Kuřecí směs s cibulí ozdobíme při podávání.
Cuketa v sýrovém těstíčku podáváme s bramborem a dresinkem.
Kuře s olivami nakrájenými na plátky.
Pečená husí stehna podáváme s bramborovou kaší.
Kuřecí stehna na zelenině dopečeme nezakrytá.
Játrová omáčka s rýží kterou dusíme doměkka.
Kuřecí směs s těstovinami posypeme parmezánem a podáváme.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Pečená krůtí stehna s vhodnou přílohou.
Krůtí tokáň
Recept na přípravu jídla kuřecí všehochuť do zapékací misky přináší na talíř inspiraci.