Recepty > kuře > kuřecí vývar s kapáním
Potřebné suroviny:
1 kg kuřecího masa (ideálně skelety), menší celer nebo kousek většího, 1 petržel, 2 menší mrkve, 2 kuličky nového koření, 2 kuličky pepře, 1 bobkový list, sůl
kapání: 1 vejce, 2 lžíce hladké mouky, bylinky (petrželka, libeček), sůl
Postup přípravy:
Kuře a zeleninu s kořením uvaříme, vývar scedíme, oddělíme zeleninu od masa, zeleninu pokrájíme a vložíme zpět do vývaru. Maso obereme, pokrájíme a taktéž vrátíme do vývaru. Do hrníčku rozkvedláme vejce, přidáme mouku a bylinky a nakapeme do vývaru.
Další jídla:
Slepice na paprice se smetanou chutná s knedlíkem, rýží nebo těstovinami.
Čína z kuřecího masa je připravena ve tvaru nudliček.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Krůtí plátky na smetaně podáváme s vhodnou přílohou.
Kuřecí stehna na medu podáváme s rýží nebo brambory.
Kuře na paprice se smetanou rozkrájíme na čtyři kusy...
Kuřecí vývar se zeleninou ůžeme podávat s nudlemi.
Slepice na paprice s těstovinami.
Pečené kuře na moravance podáváme s rýží.
Kuřecí nudličky s rýží usmažíme na oleji.
Nadívaná perlička pečená do křupavé kůrky.
Krůtí maso na paprice povaříme a dochutíme petrželkou.
Králík na moravance s brambory nebo bramborovou kaší.
Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou a noky
Recept na přípravu jídla kuřecí vývar s kapáním přináší na talíř svoji chuť.