Recepty

Recepty > polévky > kuřecí vývar s kořenovou zeleninou a noky

Kuřecí vývar s kořenovou zeleninou a noky recept

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

polovina kuřete, 100 g kořenové zeleniny, 1 vejce, 1 menší cibule, 1 rohlík, sůl, bílý pepř, zelená petrželka

Recept na přípravu:

Kuře vykostíme a zbavíme kůže. Do studené osolené vody vložíme kosti, kůži a zeleninu a zvolna vaříme. Vykostěné maso jemně umeleme, přidáme k němu namočený rohlík, vejce, sůl, pepř a důkladně promícháme. Vývar přecedíme do jiné nádoby, přivedeme k varu, lžičkou do něho vkládáme malé noky z připravené směsi a zvolna je vaříme. Při podávání porce vývaru bohatě posypeme jemně nasekanou petrželkou.

Další recepty:
Hrstková polévka zahuštěná jíškou.
Česnečka se sýrem a šunkou kterou zjemníme lžíčkou másla.
Kuřecí vývar s drobením a obraným masem.
Bramboračka s houbami kterou vaříme do změknutí brambor i hub.
Italská zeleninová polévka minestrone je tradiční recept.
Krémová bramboračka, brambor nastrouháme nahrubo.
Kuřecí vývar s noky nalijeme na talíře a ozdobíme.
Studená rajská polévka ochucená lístky bazalky.
Houbová polévka se smetanou by se měla vařit nejméně dvacet minut.
Jihočeská bramboračka ochucená octem.
Mrkvová polévka s rýží zjemníme smetanou rozmíchanou s vaječným žloutkem.
Hovězí vývar se zeleninou

Recepty
Motto

Ochutnejte recept kuřecí vývar s kořenovou zeleninou a noky.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.