Recepty

Recepty > polévky > kuřecí vývar s parmezánem

Kuřecí vývar s parmezánem

Suroviny potřebné pro přípravu:

1,2 litru čirého kuřecího vývaru, 1 cibule, lžíce olivového oleje, stroužek česneku, 250 g tortelliny plněné sýrem, 200 g uvařeného kuřecího masa, provensálské bylinky, nahrubo nadrcený pepř, nastrouhaný parmezán

Recept na přípravu:

Na olivovém oleji zesklovatíme nasekanou cibulku a po chvíli přidáme i na drobno nakrájený stroužek česneku. Zalijeme vše minutu od přidání česneku vývarem, vložíme tortelliny, kuřecí maso, okořeníme provensálským kořením a mírně přisypeme i čerstvě připravený pepř. Uvaříme těstoviny. Nalijeme na talíře a na nich řádně posypeme nastrouhaným parmezánem.

Další recepty:
Krémová zelňačka s nadrobno pokrájenou petrželkou.
Cibulačka z červené cibule se zapečenými sýrovými toustíky.
Gulášovka s párkem nahrubo nastrouhaným.
Chřestová polévka z bílého chřestu ozdobená lístky čerstvého tymiánu.
Koprová kulajda - brambory nakrájíme na kostičky.
Kuřecí vývar s drobením do které vrátíme obrané maso.
Španělská česnečka se zelenou petrželkou.
Hrachová polévka ze sáčku s uzeninou.
Koprová polévka s houbami kterou okyselíme.
Gulášovka z kotrče kterou provaříme dvacet minut.
Houbová kulajda s pepřem a octem.
Zelňačka s mrkví je nejlepší druhý den.
Pikantní citronová omáčka by měla být hodně pikantní.
Kuřecí vývar s nudlemi

Recepty
Motto

Kuřecí vývar s parmezánem má své kouzlo.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.