Recepty > polévky > kuřecí vývar s paštikovými noky
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
kuřecí vývar (kostra, srdíčka...), mražená zelenina (Babiččina směs), krabička francouzské paštiky, 1 vejce, 2 stroužky česneku, strouhanka (2-3 lžíce)
Recept na přípravu:
Uvaříme vývar, scedíme a přidáme zeleninu. Do paštiky přidáme vejce, česnek, důkladně promícháme a přidáme strouhanku na zahuštění. Do vroucího vývaru lžičkou krájíme noky, které povaříme.
Další recepty:
Rybí polévka s rajčaty a smaženou houskou.
Česnečka s bramborem který vaříme do změknutí.
Dip z lilku podáváme s libanonským chlebem.
Jemná cibulačka s kmínem.
Uzený vývar s kroupami osolíme dle individuální chuti.
Zeleninová polévka s nudlemi posypaná parmezánem.
Kuřecí vývar s nudlemi dochutíme nadrobno nasekanou petrželkou.
Uzená fazolová polévka s párkem nebo klobásou.
Krémová chřestová polévka do které přidáme kousky vychlazeného másla.
Hovězí vývar se zeleninou do které zavaříme zavářku.
Máslové noky do polévky zavaříme.
Kuřecí vývar s drobením přidáme obrané maso nakrájené na malé kousky.
Chřestová omáčka podlitá sojovým mlékem.
Šunkové noky do polévky
Ochutnejte recept kuřecí vývar s paštikovými noky.