Recepty > kuře > lahodná brynzová křídla
Potřebné suroviny:
12 kuřecích křídel, sůl, 2 lžíce mléka, 2 vejce, 30 g brynzy, 60 g hladké mouky, mletá červená paprika
Postup přípravy:
Kuřecí křídla si nejprve předvaříme v osolené vodě. Osušíme a obalíme nejprve v mouce a poté v těstíčku z mouky vymíchaném s vejci, brynzou, mlékem, solí a mletou paprikou. Křídla osmažíme na rozpáleném oleji dozlatova nebo fritujeme. Podáváme s česnekovými toasty a zeleninovou oblohou.
Další jídla:
Krůtí maso na paprice dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.
Provensálské kuře podáváme s hranolky nebo rýží.
Pečená krůtí stehna s vhodnou přílohou.
Omáčka z uzené slaniny podávaná s vařenými brambory.
Kuřecí směs s těstovinami posypeme parmezánem a podáváme.
Kachna na medu, jako přílohu podáváme vařené brambory.
Kuřecí stehna na zelenině dopečeme nezakrytá.
Pečená husí stehna podáváme s bramborovou kaší.
Cuketa v sýrovém těstíčku podáváme s bramborem a dresinkem.
Kuře s olivami nakrájenými na plátky.
Kuřecí závitky s libečkem pečené v troubě.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Játrová omáčka s rýží kterou dusíme doměkka.
Krůtí řízky recept
Recept na přípravu jídla lahodná brynzová křídla přináší na talíř inspiraci.