Recepty > moučníky a dezerty > langoše bez kynutí
Suroviny potřebné pro přípravu:
Množství na 4 porce: česnek, tvrdý sýr, kečup
Těsto: 3 dl mléka, 1 lžička soli, 0,5 kg hladké mouky, 2 lžičky sušeného droždí
Recept na přípravu:
Na tyto připravované langoše nemusíme zadělávat kvásek. Pouze smícháme hladkou mouku, sušené droždí, mléko, sůl a vypracujeme těsto, které by se nemělo lepit, ale zároveň nesmí být tuhé. Tvrdý sýr nastrouháme na jemném struhadle a česnek prolisujeme.
Langoše smažíme v rozpáleném oleji dozlatova. Usmažené langoše potřeme kečupem smíchaným s prolisovaným česnekem podle chuti a posypeme strouhaným sýrem.
Dobrou chuť přejí langoše bez kynutí.
Další recepty:
Palačinky podáváme naplněné náplní.
Dukátové buchtičky ze sušeného droždí můžeme ozdobit čepicí sněhu z bílků.
Bavorské vdolečky posypeme nastrouhaným tvarohem.
Španělská omeleta s hráškem a kukuřicí.
Bramborové šišky se zelím zapékáme.
Vdolečky zdobíme povidly a zakysanou smetanou.
Meruňkový koláč krájíme na menší kousky.
Langoše ze zakysané smetany bohatě posypeme sýrem.
Palačinky s tvarohem můžeme přelít čokoládou.
Langoše smažíme.
Vdolečky z trouby s oslazeným tvarohem.
Vdolky z kynutého těsta posypeme tvarohem.
Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem upečeme do červena.
Langoše z kefíru
Recept na langoše bez kynutí vykouzlí na stole lahodnou chuť.