Recepty > moučníky a dezerty > langoše jako ze stánku
Suroviny potřebné pro přípravu:
42 g droždí, 1/2 lžičky soli, 500g hladké mouky, 1/2 lžičky cukru, 4 dl mléka
Recept na přípravu:
Připravíme si kvásek (vlažné mléko, cukr a droždí), necháme ho vzejít. Připravíme si mouku. Osolíme ji, přidáme do ní kvásek a ručním šlehačem uděláme těsto, které necháme vykynout a poté z něj tvoříme placičky, které smažíme na rozpáleném oleji.
Další recepty:
Těsto na štrůdl necháme v chladnu odpočinou.
Banánový dort s karamelem ze salka.
Kakaová buchta pečená na plechu.
Jogurtové těsto na langoše smažíme z obou stran.
Tvarohové řezy se zakysanou smetanou můžeme ozdobit čokoládou.
Langoše bez kynutí potřeme kečupem.
Jahodové tvarohové knedlíky pocukrujeme a polijeme máslem.
Langoše ze zakysané smetany bohatě posypeme sýrem.
Pařížská šlehačka šlehaná pomalu na co nejnižší výkon.
Pšeničný chléb s kmínem z domácí pekárny připravíme na program klasik.
Borůvkový koláč s drobenkou pečeme cca 45 minut.
Hraběnčiny řezy s jablky pečeme po dobu 25-30 minut.
Ovesné kuličky necháme v chladu ztuhnout.
Langoše recept
Langoše jako ze stánku vykouzlí v ústech lahodnou chuť.