Recepty > kuře > lilek plněný krůtím masem
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
1 lilek, 250 g mletého krůtího masa, 1 zelená paprika, 1 červená paprika, 2 cibule, 1 lžička olivového oleje, 1 lžička mleté papriky, 1 lžička mletého pepře, sůl, oregano, bazalka, 1 lžíce kečupu, 100 g strouhaného sýra
Postup přípravy:
Lilek rozpůlíme a vnitřek vydlabeme. Na oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku, přidáme mleté maso, které také osmahneme. Přidáme nakrájenou papriku a dusíme. Po asi pěti minutách dušení přidáme vnitřek lilku, osolíme, opepříme, přidáme oregano a lžíci kečupu a dusíme do měkka. Směsí naplníme lilek, posypeme strouhaným sýrem a dáme zapéci do trouby.
Další jídla:
Česnekové kapsy pomalu dusíme doměkka.
Kuře a la bažant podáváme s vařenými brambory a zeleninou.
Zapečená plněná rajčata podáváme horká s topinkami nebo bílou vekou.
Kuře pečené na lilku můžeme poslední půlhodinu péci odkryté.
Plněné papriky s rajskou omáčkou a houskovým knedlíkem.
Krůtí rolka se zeleninovou rýží kterou dusíme doměkka.
Burritos con espinaca zalijeme kysanou smetanou a dozdobíme.
Plněná kuřecí kapsa pomalu ji smažíme dozlatova.
Kuře na zelí a anglické slanině podlijeme smetanou a necháme dopéct.
Plněná hovězí roláda kterou prudce ze všech stran osmahneme.
Smažená kuřecí kapsa v rozšlehaném vejci a strouhance.
Plněná krůtí kapsa
Recept, podle kterého je hračka připravit lilek plněný krůtím masem.