Recepty > omáčky > limetková omáčka k rybě
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Suroviny potřebné pro přípravu:
šťáva z jedné limetky, máslo, 120 ml smetany, 50 g taveného smetanového sýra, pepř, sůl, muškátový květ
Jak připravit tento recept:
V hrnku si rozpustíme máslo, přidáme smetanu, necháme prohřát. Poté přidáme tavený sýr a vše rozmícháme do hladka. Podle chuti dosolíme a dopepříme. Nakonec vmícháme šťávu z limetky a na špičku nože muškátového květu. Po dovaření ihned podáváme k rybě.
Další recepty:
Boloňské špagety s mletým masem posypané strouhaným sýrem.
Halušky se zelím, uzeným a slaninou smícháme a dochutíme.
Tatarák z lososa a nivy.
Zelná polévka s uzeným masem dochutíme a podáváme.
Koprová omáčka se smetanou.
Krabí polévka se přímo nabízí k ochucení provensálským kořením.
Limetková omáčka na lososa s kousky chřestu.
Smetanová křenová omáčka s knedlíkem.
Mořská polévka s koriandrem.
Hořčicová omáčka ke které přidáme kyselou smetanu.
Lososová polévka s nadrobno nasekanou petrželku.
Italské špagety podle tohoto receptu se připravují špagety v Itálii.
Kuřecí řízky v jogurtu usmažíme.
Limetková omáčka
Dozvíte se zde, jak se připravuje limetková omáčka k rybě a recept na přípravu.