Recepty

Recepty > ryby > losos s bylinkovým máslem

Losos s bylinkovým máslem

Suroviny potřebné pro přípravu:

600 g lososa, 50 g másla, trocha bílého vína, hrst nasekané petrželky, sůl, citrónová šťáva

Postup přípravy:

Plátky lososa pokapeme citrónovou šťávou a necháme 15 minut odležet. Mezitím smícháme změklé máslo s najemno nasekanou petrželkou, ochutíme trochou citrónové šťávy a z takto připravené hmoty vytvarujeme 4 válečky, které zabalíme do alobalu a vložíme do ledničky. Plátky lososa osušíme, mírně osolíme, zakápneme bílým vínem a vložíme do horkovzdušné trouby na rošt. Při teplotě 200 °C pečeme cca čtvrt hodiny. Na každý hotový plátek poklademe po jednom válečku bylinkového másla.

Další recepty:
Marinovaný losos s koprem ozdobený citronem.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Čínská krabí polévka je připravená z krabů, které si předem uvaříme zvlášť.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Jednohubky s rybí pomazánkou do kterých vpíchneme párátko.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Krkonošské kyselo podáváme s uvařenými brambory.
Marinovaný kapr je nechaný 2 dny proležet.
Losos na smetaně z níž připravíme omáčku.
Marinovaný losos ozdobíme plátky citronu.
Krabí salát z tyčinek promícháme.
Krabí pomazánka s ananasem chutná na chlebu.
Kuřecí nudličky s ananasem chutnají s vařenou neochucenou rýží.
Losos s koprem

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte jídlo losos s bylinkovým máslem.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.