Recepty

Recepty > polévky > maďarská polévka ze dvou druhů masa

Recept - Maďarská polévka ze dvou druhů masa

Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.

Suroviny potřebné pro přípravu:

500g předního hovězího masa, 400g kuřecího masa, sůl, 200g zeleniny (mrkev, petržel, kapusta, celer, kedluben), 1 cibule, 1 paprika, pepř, hrst polévkových nudlí

Recept na přípravu:

Nakrájené hovězí a kuřecí maso zalijeme osolenou vodou, přivedeme k varu a uvaříme do poloměkka. Poté přidáme nadrobno pokrájenou zeleninu, na kolečka nakrájenou cibuli a na proužky nakrájenou papriku. Opepříme dovaříme doměkka a před koncem vaření přidáme jemné těstovinové nudle, které v polévce zavaříme.

Další recepty:
Chlebová polévka - chlebové krajíce nakrájíme.
Špenátová polévka z mraženého špenátu je zjemněná smetanou s vajíčkem.
Sýrový vývar z hovězího masa se žloutky.
Křenová omáčka je vhodná k hovězímu masu.
Polévka zelňačka s uzeným masem a zeleninou.
Hovězí vývar s játrovými knedlíčky je klasika.
Maďarský kuřecí perkelt s paprikou.
Hovězí guláš nejlépe z kližky.
Rybí karbanátky z tresky.
Sýrový závin z listového těsta - listové těsto rozválíme na obdélník...
Rybí polévka

Recepty
Maďarská polévka

Ochutnejte recept maďarská polévka ze dvou druhů masa.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.