Recepty

Recepty > ryby > makrela na hořčici

Makrela na hořčici

Suroviny potřebné pro přípravu:

4 makrely, 50g másla, sůl
Směs: 2 dl smetany, nasekaná zelená petrželka, 3 lžíce hořčice, 1/2 lžičky citronové šťávy, špetka mletého pepře, špetka soli

Postup přípravy:

V pekáči rozpustíme máslo, vložíme osolené ryby a přelijeme směsí. Pečeme v troubě vyhřáté na teplotu 230-250°C.

Makrelu na hořčici podáváme s brambory jako přílohou.

Další recepty:
Rybí polévka z pstruha s osmaženou žemlí.
Polévka z krabích tyčinek posypaná při podávání lístky bazalky.
Úhoř na másle zalitý vínem.
Pečený losos s vařenými brambory jako přílohou.
Segedínský guláš se zelím.
Aljašská treska na másle přelitá výpekem.
Zeleninová polévka s ovesnými vločkami a nadrobno nasekanou petrželkou.
Grilovaný hermelín s brusinkovou omáčkou a zeleninovým salátem.
Ryby nakládané na kyselo v octu.
Kapr v alobalu na grilu chutná se zeleninovou přílohou.
Cibule smažená dorůžova.
Grilované makrely během grilování otočíme.
Rybí karbanátky osmahneme dozlatova.
Recept na holandský řízek

Recepty
Motto

Recept, podle kterého připravíte pokrm makrela na hořčici.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.