Recepty

Recepty > moučníky a dezerty > mandlová čokoládová srdíčka

Mandlová čokoládová srdíčka

Suroviny potřebné pro přípravu:

250g hladké mouky, 200g moučkového cukru, 120g másla, 120g loupaných strouhaných mandlí, 1 vejce, 200g strouhané čokolády na vaření, špetka mleté skořice, hřebíčku a nového koření
vejce na potření a mandle na ozdobu

Recept na přípravu:

Těsto zpracujeme na vále, dáme do mikrotenu a necháme odpočinout v lednici. Já si dělám těsta den předem. Pak vyválíme, vykrájíme srdíčka, potřeme rozšlehaným vejcem, ozdobíme polovinou loupané mandle a pečeme v předehřáté troubě na 180°C.

Další recepty:
Kynutý borůvkový koláč s drobenkou připravenou z mouky, másla a cukru.
Biskupský chlebíček krájíme na řezy.
Těsto na štrůdl necháme odpočinout v chladnu.
Jahodové řezy s želatinou můžeme dozdobit šlehačkou.
Recept na linecké cukroví s vykrojeným středem.
Vanilkové rohlíčky bez ořechů necháme "uzrát".
Duo řezy necháme ztuhnout v lednici.
Hraběnčiny řezy s rybízem pečeme při 170 °C.
Borůvkový koláč s drobenkou pečeme cca 45 minut.
Rohlíčky s krémem vložíme do vyhřáté trouby a upečeme.
Jogurtové těsto na pizzu nalijeme na plech.
Plněné čokoládové košíčky, vánoční cukroví.
Recepty na vánoční cukroví různého druhu.
Jahodové řezy

Recepty
Motto

Mandlová čokoládová srdíčka vykouzlí na stole lahodnou chuť.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.