Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
500 g krůtího nebo kuřecího masa, 2 vejce, 1 lžička soli, 1 lžička vegety, 1 lžička majoránky, 2 lžíce solamylu, 1 lžíce hořčice, 1 lžíce kečupu, 3 lžíce oleje, 3 stroužky česneku, špetka kari koření, trocha sojové omáčky
Postup přípravy:
Drůbeží maso jemně naklepeme, naložíme do marinády z vajíček, soli, vegety, majoránky, solamylu, hořčice, kečupu, oleje, utřeného česneku, kari a sojové omáčky a necháme ho nejlépe přes noc odležet. Marinované maso osmažíme na rozpáleném oleji a podáváme s opékanými nebo vařenými brambory, hranolky či bramborovou kaší.
Další jídla:
Plněná hovězí roláda dušená za občasného podlévání.
Kuře na zelí a anglické slanině podlijeme smetanou a necháme dopéct.
Bůčková roláda vařená na mírném ohni.
Arabské kuře ke kterému nasypeme nudle a promícháme.
Vepřové nudličky s houbami společně krátce podusíme.
Kuřecí rizoto nakonec posypeme strouhaným sýrem.
Kuřecí špízy po předešlém odležení ogrilujeme.
Zapečené mleté maso a bramborová kaše pečené do zezlátnutí povrchu.
Kuřecí roláda v alobalu.
Zelné závitky zalijeme vodou a uvaříme.
Kuře s kari omáčkou povaříme, přilijeme smetanu a prohřejeme.
Kuřecí závitky s hermelínem a kapary
Recept, podle kterého je hračka připravit jídlo mariňáci.