Recepty > vepřové maso > marinované kotlety
Ochutnejte jídla připravená podle našich receptů. Rozehrajte na svém talíři symfonii chutí, pro které na našich stránkách naleznete inspiraci.
Potřebné suroviny:
6 kotlet bez kostí, olej
Marináda: 2 vejce, 1/2 lžíce polévkového koření, 1 lžíce worcestrové omáčky, 1 lžíce mletého pepře, 1 lžíce Solamylu, 1 lžíce hořčice, 4 rozetřené stroužky česneku
Postup přípravy:
Všechny suroviny na marinádu smícháme v míse, do které poté vložíme kotlety tak, aby byly z obou stran namočené a necháme v lednici marinovat 24-48 hodin.
Nakonec kotlety důkladně z obou stran osmažíme na rozehřátém oleji.
Marinované kotlety podáváme s hranolky, oblohou a tatarkou.
Další recepty:
katův šleh, vepřová panenka s čokoládovou omáčkou, kovářské kotlety, naložené vepřové řízky, vepřové kotlety, vepřové maso na mrkvi, segedínský guláš, domácí klobásy, krakonošova ohnivá kýta, houbový guláš, plněné vepřové řízky v trojobalu, paprikový guláš z vepřového plecka, vepřové kotlety s omáčkou, vepřová růže, kořeněná vepřová plec
Recepty chutnají doma i u přátel.
Yin.cz prináší informace nejen o jídle.