Recepty

Recepty > kuře > marinované kuřecí maso

Marinované kuřecí maso

Potřebné suroviny:

3 plátky kuřecího masa, 2 vejce, 1 lžíce magi, 1 lžíce solamylu, 1 lžička kari koření, 1 lžička sladké papriky, 1 lžička černého pepře, 6 stroužků česneku

Postup přípravy:

Plátky kuřecího masa naklepeme a mírně osolíme. Všechny ingredience smícháme dohromady a řízky v nich jakoby obalíme a vkládáme je do nádoby, nejlépe s víkem. Zbytek marinády můžeme vylít na řízky, vše zavřeme a dáme na 24 hodin do chladna, aby se maso uleželo. Poté osmažíme v oleji.

Další jídla:
Marinované kuřecí řízky, na každý položíme plátkový sýr.
Pečená husí stehna podáváme s bramborovou kaší.
Provensálské kuře podáváme s hranolky nebo rýží.
Krůtí maso na paprice dochutíme nasekanou zelenou petrželkou.
Nadívaná kachna s bramborovým knedlíkem a červeným zelím.
Kachna na divoko okyselená citronovou šťávou a vínem.
Kachna na medu, jako přílohu podáváme vařené brambory.
Kuřecí stehna na zelenině dopečeme nezakrytá.
Recept na kuře na paprice s rýží.
Marinované kuře podáváme s rýží či bramborem.
Játrová omáčka s rýží kterou dusíme doměkka.
Pečená krůtí stehna s vhodnou přílohou.
Kuřecí směs s těstovinami posypeme parmezánem a podáváme.
Krůtí řízky recept

Recepty
Motto

Recept na přípravu jídla marinované kuřecí maso přináší na talíř inspiraci.


Jídla podle receptů jsou pozvánka do světa chutí.